Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Αποκαταστήστε την υγεία σας με Βιταμίνη Δ


Υπάρχει θεραπεία για το κοινό «κρυολόγημα»

Ρωτήστε οποιονδήποτε παίρνει 5,000 IU Βιταμίνης Δ3 ή περισσότερη, και το πιο πιθανόν είναι ότι θα ακούσετε πως ποτέ δεν κρυολογούν ή αρρωσταίνουν με τον ιό της γρίπης. Σύμφωνα με τον καθηγητή John White του Πανεπιστημίου Mc Gill, η Βιταμίνη Δ έχει την ικανότητα να ρυθμίζει φυσικά, εκατοντάδες αντιβιοτικά και αντιμικροβιακά πεπτίδια στο σώμα μας. Με άλλα λόγια, μην παρασύρεστε από παραπλανητικές καμπάνιες μάρκετινγκ των φαρμακοβιομηχανιών για σωτήρια εμβόλια της γρίπης – η Βιταμίνη Δ δουλεύει πολύ καλύτερα από οποιοδήποτε φάρμακο!

Σκεφτείτε αυτό λοιπόν – γιατί οι άνθρωποι αρρωσταίνουν πιο συχνά με ένα κρυολόγημα ή με τον ιό της γρίπης κατά τη διάρκεια του χειμώνα; 

Μήπως λόγω έλλειψης ηλιακής ακτινοβολίας και των χαμηλών επιπέδων Βιταμίνης Δ στο σώμα μας κατά εκείνη την περίοδο; Σύμφωνα με τον γιατρό John Cannel, M.D «Λίγο πολύ η οποιαδήποτε κολλητική ασθένεια κατά τη διάρκεια του χειμώνα είναι λόγω της Βιταμίνης Δ».

Επιδημιολογικές μελέτες επιβεβαιώνουν πως όσο χαμηλότερα είναι τα επίπεδα της Βιταμίνης Δ στο σώμα – τόσο μεγαλύτερος είναι ο κίνδυνος για θάνατο από κολλητικές ασθένειες. 


Η
ευεργετική δράση της Βιταμίνης Δ


Θα θέλατε να αποφύγετε μολύνσεις του αναπνευστικού συστήματος; Κατά την διάρκεια των χρόνων μεταξύ 1988 και 1994, μελετητές στην Ιατρική Σχολή του Harvard, είχαν διεξάγει μια μελέτη σε σύνολο 19,000 ανθρώπων (από 12 χρονών και άνω) με μέσο όρο 39 ετών. Στη μελέτη βρήκαν ένα σύνδεσμο μεταξύ χαμηλών επιπέδων Βιταμίνης Δ και μολύνσεων του αναπνευστικού συστήματος. Η μελέτη επιβεβαίωσε πως άνθρωποι με χαμηλά επίπεδα Βιταμίνης Δ είχαν 55 τις εκατόν μεγαλύτερη πιθανότητα να αρρωστήσουν με τον ιό της γρίπης, ένα κρυολόγημα ή μολύνσεις του αναπνευστικού συστήματος.

Πολλές επιστημονικές μελέτες έχουν βρει πως η Βιταμίνη Δ είναι ικανή να μας προστατεύσει από το τον καρκίνου του παχέος εντέρου, του προστάτη, του στήθους και άλλα είδη καρκίνων. Επιπλέον, μελέτες εισηγούνται πως με την Βιταμίνη Δ μπορούν να αποφευχθούν ασθένειες όπως διαβήτης, υπέρταση, κατά πλάκα σκλήρυνση, αυτοάνοσες ασθένειες, σχιζοφρένεια και άλλα προβλήματα υγείας.                 


Πηγή:
http://www.naturalnews.com/036822_vitamin_D_health_restoration.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis