Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Ο τίτλος τα λέει όλα!


Από την απαρχή των αιώνων, το ανθρώπινο είδος βασανίζεται από μια ασθένεια που παραμένει ακόμη αθεράπευτη – τον καρκίνο. Για ένα αιώνα τώρα αυτή η ασθένεια έχει γίνει στόχος μια επενδυτικής επιχείρησης – της βιομηχανίας των φαρμάκων – η οποία έχει μεταμορφώσει αυτή την επιδημία σε μια επιχείρηση δισεκατομμυρίων.

Το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο: Σήμερα, στο ξεκίνημα του 21ου αιώνα, ο καρκίνος εξαπλώνεται παγκοσμίως. Για τους περισσότερους τύπους καρκίνου ο ετήσιος δείχτης θνησιμότητας ακόμη αυξάνεται και τα υπέρογκα κόστη,καταστρέφουν οικονομικά εκατομμύρια καρκινοπαθείς και απομυζούν τις οικονομίες ολόκληρων εθνών.



Στο βιβλίο αυτό θα μάθετε πως επιστημονικά τεκμηριωμένες μελέτες αποδεικνύουν πως ο καρκίνος πλέον είναι μια διαχειρίσιμη ασθένεια.

Μέσω αυτού του βιβλίου θα βρείτε απαντήσεις σε ερωτήσεις όπως:

1.      Ποιοι είναι οι βασικοί μηχανισμοί ανάπτυξης του καρκίνου και πώς μπορούμε να ελέγξουμε τον καθένα ξεχωριστά ώστε τελικά να ελέγξουμε τον καρκίνο;

2.      Γιατί ο καρκίνος είναι μια τόσο επιθετική ασθένεια;

3.      Γιατί κάποιες μορφές καρκίνου είναι πιο συχνές από άλλες;

4.      Γιατί αυτή η σωτήρια, επιστημονικά τεκμηριωμένη, φυσική προσέγγιση, δεν έχει γίνει ακόμα κύριο ρεύμα στην ιατρική;Ποιες αντιστάσεις υπάρχουν;

5.      Ποια είναι η ευθύνη των πολιτών, πολιτικών και ιατρικών φορέων για επιμόρφωση και κατανόηση αυτής της άλλοτε μυστηριώδους ασθένειας;

Με αυτό το βιβλίο σηματοδοτείται το τέλος μιας σκοτεινής εποχής.Οι φυσικές προσεγγίσεις που παρουσιάζονται σε αυτό το βιβλίο έχουν αποδειχτεί ότι εμποδίζουν όλους τους βασικούς μηχανισμούς του καρκίνου, που μέχρι τώρα τον καθιστούσαν μια θανάσιμη ασθένεια.
 
 Η “Εποχή της Τοξικοποίησης” από τις χημειοθεραπείες και την ακτινοβολία, αντικαθιστάται από την “Εποχή της Κυτταρικής Ρύθμισης.»

 
ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ DR. RATH HEALTH FOUNDATION ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ.
 
Διαβάστε αυτό το βιβλίο διαδικτυακά


Για να αποκτήσετε το δικό σας αντίτυπο βιβλίου τηλεφωνήστε στο 22 512401
ή στείλτε μας emai στο       sofia.matsi@dr-rath-foundation.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis