Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Καρδιακά εμφράγματα, Διαβήτης, Ψηλή πίεση, Καρδιακές Αρρυθμίες;


Αυτό το βιβλίο σας δίνει μια λεπτομερή περιγραφή πως μπορείτε να πετύχετε πρόληψη με φυσικά μέσα για τις διαταραχές της κυκλοφορίας του αίματος, τα καρδιακά εμφράγματα, τα εγκεφαλικά επεισόδια,τις αγγειακές επιπλοκές του διαβήτη, τη ψηλή πίεση, την καρδιακή ανεπάρκεια, τις καρδιακές αρρυθμίες και άλλα καρδιολογικά και κυκλοφορικά προβλήματα.

Αυτό το βιβλίο τεκμηριώνει τις επαναστατικές επιστημονικές ανακαλύψεις με βάση τις οποίες ανοίγει ο δρόμος για την εξάλειψη των καρδιαγγειακών παθήσεων.
 




Δεν είναι τα ψηλά επίπεδα χοληστερίνης η κύρια αιτία εμφάνισης των καρδιαγγειακών παθήσεων. Η κύρια αιτία είναι το εύθραυστο αγγειακό τοίχωμα.


Μέσα από αυτό το βιβλίο θα βρείτε απαντήσεις σε ερωτήματα όπως:

1. Γιατί παθαίνουμε αρτηριοσκλήρυνση και ποτέ φλεβοσκλήρυνση αφού τόσο στις φλέβες όσο και στις αρτηρίες υπάρχει η ίδια συγκέντρωση χοληστερίνης
2. Γιατί το έμφραγμα είναι σχεδόν άγνωστο στον κόσμο των ζώων παρόλο που τα ζώα έχουν στο αίμα τους υψηλά επίπεδαχοληστερίνης;
3. Γιατί παθαίνουμε έμφραγμα του μυοκαρδίου και ποτέ έμφραγμα της μύτης ή του ποδιού;
4. Γιατί η διαβητική αρτηριοπάθειαεπηρεάζει σχεδόν όλο τον οργανισμό ενώ η αρτηριοσκλήρυνση λόγω χοληστερίνης επηρεάζει μόνο τις αρτηρίες της καρδιάς

Σε αυτό το βιβλίο ο Δρ Rath, που υπήρξε ο τελευταίος στενός συνεργάτης του βραβευμένου με Νόμπελ Linus Pauling, περιγράφει με απλό αλλά και επιστημονικό τρόπο τις θεμελιακές του ιατρικές ανακαλύψεις.

Διαβάζοντας το βιβλίο πιστεύουμε ότι θα αντιληφτείτε και εσείς ότι ο στόχος του Δρος Rath για «Υγεία για όλους μέχρι το 2020», είναι ρεαλιστικός και εφικτός αφού ήδη εδώ και 5 χρόνια, πολλοί Κύπριοι συμπολίτες μας έχουν επωφεληθεί από αυτή τη γνώση και έχουν επανακτήσει την υγεία τους.


ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ DR. RATH HEALTH FOUNDATION ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ.


Διαβάστε αυτό το βιβλίο διαδικτυακά



Για να αποκτήσετε το δικό σας αντίτυπο βιβλίου τηλεφωνήστε στο 22 512401

ή στείλτε μας emai στο                       sofia.matsi@dr-rath-foundation.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis