Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΥΤΤΑΡΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ 2ο ΕΠΙΠΕΔΟ (ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ)



Όσοι επιθυμούν να εμβαθύνουν περισσότερο στην Κυτταρική Ιατρική, είτε γιατί θέλουν να εξοικειωθούν με την γνώση, είτε γιατί επιθυμούν να την εντάξουν στην επαγγελματική τους πρακτική (να δίνουν ενημερωτικές διαλέξεις ή να εφαρμόζουν τη συγκεκριμένη προσέγγιση ως μέρος της θεραπευτικής/ιατρικής τους απασχόλησης), μπορούν να παρακολουθήσουν το ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ. Προϋπόθεση για την εγγραφή σας σε αυτό το σεμινάριο είναι να έχετε ολοκληρώσει το Βασικό Σεμινάριο Κυτταρική Ιατρικής.


Όσοι δεν έχετε παραστεί σε ένα από τα σεμινάρια που έχουμε οργανώσει μέχρι τώρα μπορείτε να ολοκληρώσετε το Βασικό Σεμινάριο από το σπίτι σας πηγαίνοντας στο
και να παρακαθίσετε την σχετική εξέταση. (Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με το γραφείο μας για να σας ενημερώσουμε εάν υπάρχουν προγραμματισμένα Βασικά Σεμινάρια πριν την διεξαγωγή του Μετεκπαιδευτικού Σεμιναρίου τον Νοέμβριο).

Η εκπαίδευση του μετεκπαιδευτικού σεμιναρίου διαρκεί συνολικά 12 ώρες και σε αυτό το στάδιο οι συμμετέχοντες ενθαρρύνονται να μελετήσουν τα δύο τελευταία βιβλία του Δρος Ραθ:
*      Νίκη Κατά του Καρκίνου και
*      Γιατί τα Ζώα δεν παθαίνουν καρδιακά εμφράγματα, σε αντίθεση με τον άνθρωπο.

Μετά από την  εκπαίδευση αυτή, οι συμμετέχοντες μπορούν να παρακαθίσουν στις σχετικές εξετάσεις και περνώντας τις με επιτυχία, θα εξασφαλίσουν το πιστοποιητικό του Συμβούλου Κυτταρικής Ιατρικής. 

Το κόστος για την παρακολούθηση του διήμερου σεμιναρίου είναι 50 ευρώ για όσους έχουν δηλώσει εγκαίρως την συμμετοχή τους και έχουν προπληρώσει και 70 ευρώ για πληρωμές της ίδιας μέρας.

Το μετεκπαιδευτικό σεμινάριο έχει προγραμματιστεί για το Σαββατοκύριακο
17 και 18 του Νοέμβρη,  9πμ - 3μμ κάθε μέρα.
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο CLASSIC.

Για δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε μαζί μας ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ
                                                                                                    (περιορισμένος αριθμός θέσεων)
μέσω email ή τηλεφωνικά

Τηλεφωνικά στο
ΤΗΛ 22 512401
 
FAX 22 512402
ή ηλεκτρονικά στο



ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ CLASSIC
Διεύθυνση:        94 Ριγένης, 1513 Λευκωσία
Τηλέφωνο:         22 664006
Χάρτης:                                http://www.classic.com.cy/en/locationmap

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis