Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Νέο διαδραστικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα: Body XQ/ Εξερευνήστε την Καρδιά σας!

Ένα καινοτομικό πρόγραμμα που πρόκειται να αλλάξει τα δεδομένα υγείας! 
Με την επίσημη λειτουργία της σελίδας bodyxq.com και της δωρεάν εφαρμογής για το iTunes και Android, βάζουμε στα χέρια σας το πρώτο παγκοσμίως εκπαιδευτικό πρόγραμμα υγείας το οποίο θα σας καταστήσει ικανούς να ταξιδέψετε μέσα από τα όργανα του σώματος μας και να ανακαλύψετε τις λειτουργίες τους.

Ένα από τα θέματα που εξερευνά το διαδραστικό αυτό πρόγραμμα είναι η λειτουργία της ανθρώπινης καρδιάς. Από σήμερα, και με την βοήθεια αυτής της καινοτομικής ιστοσελίδας και εφαρμογής, άνθρωποι όλων των ηλικιών και μορφωτικών επιπέδων, μπορούν εύκολα να δουν και να κατανοήσουν τις λειτουργίες της ανθρώπινης καρδίας – βλέποντας την να συσπάται ή με μια μεγέθυνση, να μεταφερθούν στο επίπεδο των δισεκατομμυρίων κυττάρων από τα οποία αποτελείται και να παρατηρήσουν την λειτουργία τους.
Μπορείτε επίσης να τροποποιήσετε σημαντικούς παράγοντες, όπως ελλείψεις σε μικροθρεπτικές ουσίες, και να παρακολουθήσετε πώς αυτοί οι παράγοντες προκαλούν την εμφάνιση καρδιαγγειακών νοσημάτων όπως η αρτηριοσκλήρυνση, η υψηλή πίεση, η καρδιακή ανεπάρκεια και οι αρρυθμίες.
Χρησιμοποιώντας το διαδραστικό εργαλείο του BodyXQ, μπορείτε εύκολα να δείτε πώς οι ασθένειες αναπτύσσονται στο επίπεδο του κυττάρου και να μάθετε περισσότερα σχετικά με σημαντικούς παράγοντες που διατηρούν τα κύτταρα μας υγιή και λειτουργικά.

Συνδεθείτε τώρα στην σελίδα του BodyXQ και παρακολουθήστε τα διάφορα Διοράματα. 
Μπορείτε επίσης να κατεβάστε την εφαρμογή στην ταμπλέτα/υπολογιστή (πχ ipad) ή τηλέφωνο σας και να ξεκινήσετε εξερεύνηση τώρα!
http://www.bodyxq.com/START


Για περισσότερες πληροφορίες
επικοινωνήσετε  με το γραφείο μας:
22 512401 (ΤΗΛ) 22 512402 (ΦΑΞ) 
ή μέσω email στο 
sofia.matsi@dr-rath-foundation.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis