Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Συνέντευξη του γιατρού Δρ. Γεώργιου Κατσώνη περί "Φυσικής Νίκης κατά του Καρκίνου"

Παρακολουθήστε σε επανάληψη την συνέντευξη του Δρ. Γεώργιου Κατσώνη στην πρωινή εκπομπή του ΡΙΚ Καλή σας Μέρα, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 27 Νοεμβρίου 2012. Ο Δρ. Κατσώνης  μιλά και εξηγά σχετικά  με την φυσική αντιμετώπιση του Καρκίνου βάσει των ανακαλύψεων της ερευνητικής ομάδας του πρωτοπόρου γερμανού ιατρού, Δρος Rath.
 
Οι φυσικές προτάσεις που παρουσιάζονται από τον Δρ. Γεώργιο Κατσώνη, βασίζονται στις επιστημονικά τεκμηριωμένες μεθόδους που έχουν ανακαλυφθεί μέσα από το ερευνητικό έργο του ανεξάρτητου ινστιτούτου, Dr. Rath Research Institute.
 
Τον τελευταίο χρόνο, το μη κερδοσκοπικό ίδρυμα Dr. Rath Health Foundation έχει ξεκινήσει μια παγκόσμια εκστρατεία ενημέρωσης του κοινού, ταυτόχρονα σε διάφορες χώρες του κόσμου, με στόχο έναν "ΚΟΣΜΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ".
 
Η συγκεκριμένη εκστρατεία τρέχει και στην Κύπρο τους τελευταίους εννιά μήνες μέσω μια εθελοντικής Κυπριακής ομάδας έχοντας ως σύνθημα: "ΚΥΠΡΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ." Η εκστρατεία αυτή έχει ξεκινήσει με αφορμή την έκδοση του βιβλίου "Νίκη Κατά του Καρκίνου" στα ελληνικά.

ShareThis