Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Μηνιαίο Παγκόσμιο Διαδικτυακό Σεμινάριο Συμμαχίας για την Υγεία - Μάρτιος

Όπως  κάθε μήνα, έτσι και τον μήνα Μάρτιο θα έχετε την ευκαιρία, από την άνεση του σπιτιού σας να παρακολουθήσετε το Παγκόσμιο Διαδικτυακό Σεμινάριο της Συμμαχίας για την Υγεία του Δρος Rath. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη 12 Μαρτίου, η ώρα 8 το βράδυ (ώρα Κύπρου).   

Ομιλητής και συντονιστής αυτού του σεμιναρίου θα είναι ο διάσημος φυσικοπαθητικός
Fabrice Leu
από το
Saint-Maurice της Ελβετίας. Στην παρουσίαση αυτού του μήνα ο Fabrice θα μας μιλήσει για τα φυτοβιολογικά και θα μας ενημερώσει σχετικά με τον τεράστιο αριθμό ερευνών που τρέχουν αυτή τη στιγμή σε σχέση με τις ευεργετικές ιδιότητες αυτών των τόσο σημαντικών μικροθρεπτικών συστατικών.

Ως ένας επιτυχημένος φυσικοπαθητικός, ο Fabrice έχει πλέον μια μεγάλη κλινική εμπειρία στην προώθηση των βέλτιστων επιπέδων υγείας χωρίς την χρήση χημικών φαρμάκων. Ως υπεύθυνος της διεθνούς πρωτοβουλίας Health Professionals for Cellular Medicine, εργάζεται μαζί μας στο παρόν στάδιο στην προσπάθεια  μας να εγκαθιδρύσουμε ένα νέο διεθνές σύστημα υγείας, το οποίο να βασίζεται πάνω στις επιστημονικές καινοτομίες στον τομέα της έρευνας βιταμινών και κυτταρικής υγείας.
Μετά την παρουσίαση του Fabrice, θα έχετε την ευκαιρία να του κάνετε ερωτήσεις.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά.

Συντονιστείτε λοιπόν την ερχόμενη Τρίτη, 12 Μαρτίου για μια μοναδική ευκαιρία να ακούσετε την διάλεξη του διακεκριμένου φυσικοπαθητικού και συνεργάτη του Dr. Rath Health Foundation, Fabrice Leu, σχετικά με τα φυτοβιολογικά.


Μπορείτε εύκολα να συντονιστείτε μέσω Facebook
http://www.facebook.com/events/126962814147129/

ή λίγα λεπτά πριν την έναρξη του Σεμιναρίου να πάτε στην σελίδα
http://login.meetcheap.com/conference,35981297
Γράψετε το όνομα σας στο κουτί "YOUR NAME" και βεβαιωθείτε πως έχετε σημειώσει "ΝΟ" στο κουτί "Ι ΑΜ Α MODERATOR"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis