Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Γιατί η κρίση στην Κύπρο θα επιταχύνει την κατάρρευση του αντιδημοκρατικού οικοδομήματος της «Ε.Ε των Βρυξελλών»

Άρθρο του Dr. Rath για την τωρινή κατάσταση στην Κύπρο 

Παρατηρώντας τα όλα όσα συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στην Κύπρο και γενικότερα τον ευρωπαϊκό χώρο, ο διάσημος Γερμανός ιατρικός ερευνητής και μελετητής θεμάτων σχετικά με την Ἑ.Ε των Βρυξελλών῾ Dr. Rath, έγραψε το συγκεκριμένο άρθρο

Το άρθρο προτάθηκε προς δημοσίευση σε έξι κυπριακές εφημερίδες. Πέντε από αυτές αρνήθηκαν να το δημοσιεύσουν με δικαιολογίες που δεν ευσταθούσαν. (π.χ "Φοβούμαστε μήπως προκαλέσει κάτι", ή  "είναι ενάντια στις ιδεολογίες της εφημερίδας μας") 


Διαδώστε αυτό το άρθρο μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, στείλτε το στις επαφές σας ή τυπώστε όσα αντίτυπα μπορείτε και μοιράστε σε όσους μπορείτε! Όλοι πρέπει να μάθουμε!
Ο μύθος ότι ‘όλοι φταίμε και όλοι πρέπει να πληρώσουμε’ είναι πολύ φτηνός για τον χάψουμε και για να δεχτούμε με τόση δουλοπρέπεια τον (εκ)βιασμό μας. Δεν θα δεχτούμε την υποθήκευση του μέλλοντος μας σε αυτά τα ίδια συμφέροντα που προσχεδίασαν και σκηνοθέτησαν τόσο καλά την υποδούλωση τόσο της Κύπρου όσο και των άλλων χωρών του Ευρωπαϊκού Νότου. Μόνο όταν ο κόσμος μάθει την αλήθεια, θα μπορέσει και να αντισταθεί!


Κυπριακή Εθελεοντική Ομάδα
Κίνημα Ζωής Κύπρου


Περισσότερες πληροφορίες για την κυπριακή εθελοντική ομάδα και τη δράση της στο νησί, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Κινήματος Ζωής:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis