Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΔΙΑΛΕΞΗΣ: Φυσική Αντιμετώπιση του Διαβήτη και των Επιπλοκών του


Απαντήσεις που δίνει η Κυτταρική Ιατρική
και η Φυσική Διατροφή

Πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία η πρώτη εκδήλωση υγείας της κυπριακής εθελοντικής ομάδας Συμμαχία για την Υγεία, για την ακαδημαϊκή χρονιά 2014-2015.


Η διάλεξη είχε θέμα τη Φυσική Αντιμετώπιση του Διαβήτη και των Επιπλοκών του, και πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 09 Οκτωβρίου το βράδυ, στο Σπίτι της Συνεργασίας – Home4Cooperation.

Στην εκδήλωση αυτή, ο ομοιοπαθητικός ιατρός και έμπειρος Σύμβουλος Κυτταρικής Ιατρικής Δρ Γεώργιος Κατσώνης, παρουσίασε τις επαναστατικές ανακαλύψεις του Δρος Rath για το διαβήτη αναλύοντας τις δυνατότητες συγκεκριμένης συνέργειας (συνδυασμού) μικροθρεπτικών ουσιών, στην φυσική και αποτελεσματική αντιμετώπιση του διαβήτη και των επιπλοκών του (διαβητική αρτηριοπάθεια).

Στη συνέχεια, η κλινική διαιτολόγος και Διατροφική Σύμβουλος, Χριστίνα Χριστούδια-Σπύρου, μίλησε για την σωστή φυσική διατροφή στην πρόληψη και αντιμετώπιση του διαβήτη βάσει επιστημονικών μελετών, και για το πώς η διατροφή μπορεί να βελτιώσει γενικά τα επίπεδα υγείας μας.

Πιο κάτω μπορείτε να δείτε τις παρουσιάσεις των 2 ομιλητών:

Κυτταρική Ιατρική και Διαβήτης – Δρ. Γεώργιος Κατσώνης



Φυσική Διατροφή και Διαβήτης – Χριστίνα Χριστούδια



Η εκδήλωση ήταν εφικτή χάρη στην υποστήριξη των: ΚΙΝΗΜΑ ΖΩΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, Dr. Rath Health Foundation και Dr. Rath Health Programs.

Για να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την τοπική εθελοντική ομάδα Συμμαχία για την Υγεία και τις ενέργειες της στην Κύπρο, κάντε κλικ εδώ ή κάντε LIKE στη σελίδα της ομάδας στο Facebook.

ShareThis